Det siger nogle af kunderne om......undervisning

Lene Herløw , Human Resources Manager at Ferrosan A/S, Pfizer Global Supply

Gennem det sidste år har Thomas gennemført flere kurser for ledere og medarbejdere hos Ferrosan/Pfizer i Change Management med enorm succes. Thomas har forstået at tilpasse kurserne til virksomhedens og den enkelte kursists behov. Med sin evne til at finde ind til kernen af problemet hos den enkelte medarbejder, har Thomas formået at styrke vores medarbejdere til at klare de store udfordringer og forandringer der følger med nedlukningen af virksomheden.

Jeg deltog selv på det første kursus, og tak for det Thomas! Godt struktureret, elegant formidlet og med humor. Jeg vil varmt anbefale dig og dine kurser fremover.

 

Det siger nogle af kunderne om......coaching

Søren L. Wilhelmsen, Nordic Procurement at Knauf Northern Europe - Member of Knauf Purchasing Board Knauf Gips KG

Igennem det sidste 1/2 år har jeg været igennem et coaching forløb, med fokus på forandringsledelse og på min lederrolle.

Gennem dette forløb har Thomas forstået at stille skarpt på de ting, som var vigtige for mig og formået at fastholde fokus.

Ud over selve coaching forløbet, som har gjort mig stærkere som projektleder, har Thomas også bidraget med en masse værktøjer og rammer, som har øget min forståelse for at skabe og gennemføre strategi- og forandringsprojekter i en organisation.

Jeg kan kun anbefale andre, at blive coached af Thomas, som med humor og et skarpt fokus formår at flytte de indvendige rammer, på en god og indlevende måde.

Udvalgte Referencer

Pfizer logo Dansk el-forbund logo knauf danogibs-logo Thyssenkrupp logo        BaneDanmarkJumo logo

GLP logo      gn-resound-logo

Kundereferencer:

Novo Nordisk BA

Novo Nordisk KA

Jumo Danmark A/S

GN Resound

Alm. Brand Forsikring

3M

Nordic Tankers

Saint-Gobain Distribution Denmark

BaneDanmark

ThyssenKrupp Elevator A/S

Pfizer Global Distribution

 

 

Dansk EL-forbund

Knauf Danogips